"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
täiskasvanud õppija nädal Õpitund kutsub täna täiskasvanuid midagi uut omandama (0)
06. oktoober 2021
Foto: Pixabay

Kolmapäeval toimub kolmandat korda üle-eestiline täiskasvanuhariduse sündmus Õpitund 2021, mis on täiskasvanud õppija nädala (TÕN) avasündmus, vahendab BNS.

Eesti Täiskasvanute Koolitajate Assotsiatsioon Andras kutsub sel päeval kõiki täiskasvanuid sõltumata asukohast ühe tunni jooksul midagi uut õppima. Õppida võib üksi, koos sõprade, töökaaslaste või kogukonnaga. “Lubage uued teadmised ja inspiratsioon oma ellu – õppimine teeb õnnelikuks!” rõhutab Andras. 

Osalemisest palub andras teada anda, registreerides end Andrase kodulehel. Registreerunud õppijad kuvatakse interaktiivsel Eesti kaardil, kus on näha, millises Eestimaa paigas ja missuguseid uusi teadmisi ning oskusi täiskasvanud omandavad. Kaardi leiab Andrase kodulehelt.

“Ootame sel päeval koolis, tööl ja mujal õppivatest täiskasvanutest fotosid, videoid ja sõnumeid, mida jagame Andrase, Terita ning koostööpartnerite Facebooki lehtedel. Õpitunnis osalemise videod, pildid ja kirjeldused palume saata kolmapäeval  Andrase projekti koordinaatorile Monica Marfeldtile aadressil monica@andras.ee,” kutsub Andras üles. 

Traditsiooniline täiskasvanud õppija nädal toimub sel aastal kolmapäevast 15. oktoobrini. TÕN-i raames toimub erinevates Eestimaa paigus arvukalt täiskasvanuharidust populariseerivaid ning õppimisvõimalusi tutvustavaid tegevusi. Tähistatakse elukestvas õppes osalemist ja tunnustatakse inimeste  õppimisalaseid saavutusi ning kohalikes omavalitsustes toimunud õpitegusid.

„Õpitundi korraldavad Eesti Täiskasvanute Koolitajate Assotsiatsioon Andras ning haridus- ja teadusministeerium. Ettevõtmise eesmärk on Eesti inimeste teadlikkuse tõstmine elukestva õppe võimalustest ning motivatsiooni kujundamine eneseharimiseks.

Õpitundi korraldatakse Euroopa Sotsiaalfondi projekti “Täiskasvanuhariduse edendamine ja õppimisvõimaluste avardamine” toel. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.