“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
Tänavu on liikluses elu kaotanud juba 42 inimest (0)
06. oktoober 2021
Foto: Scanpix

Jaanuarist septembrini kaotas liiklusõnnetustes elu 42 inimest ehk ühe võrra vähem kui aasta varem sama ajaga, vahendab BNS.  

Kokku on tänavu üheksa kuuga juhtunud 1199 rasket liiklusõnnetust, milles said vigastada 1348 inimest. Mullu oli üheksa kuuga raskeid õnnetusi 1097, milles said viga 1280 inimest, selgub politsei- ja piirivalveameti esialgsest statistikast. 

Liikluses kaotasid üheksa kuuga elu 42 inimest, mullu oli liiklussurmi selle ajaga 43. 

Purjus juhtide süül on tänavu juhtunud 333 rasket õnnetust, milles on hukkunud kuus inimest ja viga saanuid on olnud 78. Mullu põhjustaid purjus juhid üheksa kuuga 410 rasket õnnetust, milles said vigastada 123 inimest ja 11 kaotasid elu. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.