"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
pühapäeval kell 11 Kanutiaia pargis toimub lustlik lastehommik (0)
07. oktoober 2021
Foto: Albert Truuväärt

„Pakume lastele ja nende vanematele suunatud üritusega kõigele huvilistele võimaluse hiljuti põhjalikult rekonstrueeritud Kanutiaia park enda jaoks uuesti avastada, et seal ka edaspidi mõnusalt aega veeta,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Eeloleval pühapäeval, 10. oktoobril algusega kell 11 toimub Tallinna Kesklinnas asuvas Kanutiaia pargis meeleolukas lastehommik, kus jätkub tegevust erinevas vanuses lastele.

Poolteist tundi kestval üritusel ootavad lapsi värvikad näomaalingud, lõbusad õhupallid, magus suhkruvatt ning põnevad mängud ja töötoad. Sisepääs üritusele on tasuta.

Kanutiaia park sai rekonstrueerimise käigus uue, inim- ja loodussõbraliku valguslahenduse. Lisaks teedele valgustatakse puid ja haljastust, Vene Kultuurikeskuse ja Kanutiaia huvikooli fassaade ning Dostojevski skulptuuri. Uudse valguslahenduse sai ka purskkaev. Uuendatud on mänguväljaku valgustus ja paigaldatud valgusega pargipingid. Samuti on korrastatud pargiteed ja loodud võimalused linnakunsti eksponeerimiseks. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.