"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
kell 10-14 Õigusapteek annab täna Kristiines tasuta õigusabi (0)
07. oktoober 2021
Veebruaris toimunud õigusapteek Kaja kultuurikeskuses. Foto: Albert Truuväärt

„Oodatud on kõik abivajajad ning õigusalast nõu antakse tasuta nii eesti kui ka vene keeles,“ selgitas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe. „Tasuta õigusabi annavad kõrgelt kvalifitseeritud spetsialistid, kelle hulka kuulub advokatuuri ja tarbijakaitse nõukogu liikmeid, kohtutäitur, notarid ja korteriühistute liidu õigusnõunik. Kutsume teid leidma vastuseid oma juriidilistele küsimustele ja probleemidele!“

Eesti Juristide Liidu õigusapteek annab tasuta õigusabi neljapäeval, 7. oktoobril Kristiine linnaosa valitsuses aadressil Metalli 5 kell 10–14.

Nõu antakse perekonnaõiguse, elatisrahade ja elatisabi, pärimisõiguse, notaritoimingute, tööõiguse, täitemenetluse, korteriühistute problemaatika, tarbijakaitse, era- ja juriidiliste isikute pankrotimenetluse, kohtusse pöördumise, maksekäsu kiirmenetluse, kohalike omavalitsuse ja riigiasutusega suhtlemise ning lepingu- ja võlaõiguse alal.

Kliente teenindatakse elavas järjekorras ning eelnev registreerimine ei ole vajalik. Tasuta õigusabi antakse vaid COVID-19 vastu vaktsineeritud, viiruse läbipõdemise tõendi või kehtiva negatiivse proovi andnud inimestele.

Täpsemat infot õigusapteegi kohta leiab Eesti Juristide Liidu koduleheküljelt www.juristideliit.ee või helistades telefonidel 631 3002 ja 631 4466. Kõigi seekordsesse õigusapteeki registreerunud nõustajate nimekiri on kättesaadav siin: http://www.juristideliit.ee/oigusapteek-kristiine-linnaosa-valitsuses-07-10-2021/

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.