“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
registreerumine 29. oktoobrini Pirita toetab eakaid abipakiga (0)
07. oktoober 2021
Foto: Pirita LOV

„Abipakiga soovime toetada pensionäri üksinda toimetulekut ja aidata igapäevaste kulutustega paremini hakkama saada. Pakk sisaldab mitmekesist toidukraami ning majapidamises hädatarvilikke kaupu,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Pirita linnaosa valitsus jagab üksinda elavatele abi vajavatele pensionäridele abipakke. Pakki võivad taotleda üksi elavad eakad, kelle elukoht rahvastikuregistri järgi on Pirita linnaosas ja kuusissetulek alla 582 euro.

Paki soovijatel palutakse registreerida 29. oktoobrini tööpäevadel kl 9–16 tel 645 7622, 645 7623 või 645 7640 või e-aadressil aime.vaggo@tallinnlv.ee.

Abipakke väljastatakse alates 15. novembrist Pirita linnaosa valitsuse sotsiaalhoolekande osakonnas Kloostri tee 6.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.