"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
Tallinna purskkaevud lähevad tasapisi talvepuhkusele (0)
07. oktoober 2021
Foto: Albert Truuväärt

“Tasapisi oleme juba asunud kaevusid sulgema nendes kohtades, kus lapsed ennast väga märjaks tegid, näiteks Reidi teel ja Falgi pargis. Kuna praegu on ilmad veel suhteliselt soojad, siis me ülemäära palju ei kiirusta ja sihime kõikide kaevude sulgemist kuu viimasele nädalale,” ütles Tallinna linna purskkaevude projektijuht Markko Maasik BNS-ile.

Tänavu rõõmustas tallinlasi 46 purskkaevu 31 erinevas asukohas ning Tallinn on asunud talve tuleku eel tasapisi purskkaeve sulgema.

Purskkaevud lähevad talvepuhkusele tuleva aasta kevadeni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.