“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
laupäeval kell 10-13 Pirita kutsub viimasele Merivälja turuhommikule (0)
08. oktoober 2021
Foto: Pirita LOV

„Alates 5. juunist on Pirital peetud üheksa Merivälja turuhommikut. Müüjaid, ostjaid, uudistajaid ja turumelu nautijaid on jagunud igale turupäevale. Merivälja turg on olnud üks vahva ettevõtmine, kus kõik võinud müüa kõike. Läbi suve kestnud turupäevad on saanud teoks tänu nutikatele ja hakkajatele eestvedajatele ning kogukonna toetusele ja kaasalöömisele. Laupäeval on selle hooaja viimane turuhommik, kuid loodan, et turg jätkab kevadel,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Selle hooaja viimane Merivälja turg toimub laupäeval, 9. oktoobril. Merivälja turu eestvedaja Kristi Sipra sõnul on turuhommikutel olnud kauplejaid 25-30 ringis ja turulisi iga kord sadades.

Turult on saanud soetada värsket hooajakaupa, talutooteid, mitut sorti käsitööd ja muud omanäolist kraami. Väikeste kontsertidega on üles astunud muusikud ja lastele pakutud mitmekesist tegevust. Sel laupäeval oodatakse turule Pirita päästekomando liikmeid, kes tutvustavad päästeautot ja -varustust ning jagavad head nõu tuleohutusest.

Aasta viimane Merivälja turg on laupäeval, 9. oktoobril kell 10–13 Kesktee 40 korvpalliplatsil.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.