"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Selle sügise viimane giidiga jalutuskäik viib Torupilli asumisse (0)
08. oktoober 2021
Foto Mats Õun

Eeloleval pühapäeval, 10. oktoobril toimub selle sügise viimane giidiga jalutuskäik kesklinna asumis. Seekord tutvutakse Torupilli asumiga.

„Kesklinna linnaosas on 21 erinäolist ja huvitava ajalooga asumit, mõnda neist tutvustasime pühapäevastel tasuta jalutuskäikudel giidi saatel, nii eesti kui ka vene keeles. Viimane jalutuskäik viib Torupilli asumisse, enne seda said huvilised tutvuda Kitseküla ja Juhkentali asumiga,“ rääkis Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. „Sellist toredat harivat võimalust oleme linlastele pakkunud ka varasematel aastatel ja kindlasti saavad huvilised ka edaspidi sel moel oma kodupaigaga tutvust teha.“

Umbes tunnipikkuste pühapäevase jalutuskäigu juhtideks on kogenud giidid Krista Heinpalu (eesti keeles) ja Eduard Kohlhof (vene keeles). Eestikeelne jalutuskäik algab kell 12.00 Kreutzwaldi tn 23 eest ning tund aega hiljem alustatakse sealtsamast venekeelse jalutuskäiguga. Kavas on tutvustada asumite kujunemislugu ja olulisemaid maamärke.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.