"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Tallinna volikogu praegune koosseis pidas ligi sada istungit (0)
08. oktoober 2021
Foto Albert Truuväärt

Neljapäeval, 7. oktoobril toimus Tallinna linnavolikogu 9. koosseisu viimane istung. Aastatel 2017-2021 pidas linnavolikogu 97 istungit, millest kümme olid erakorralised, menetles 809 eelnõu, võttis vastu 634 otsust ja 108 määrust.

Tallinna linnavolikogu esimees Tiit Terik tänab kõiki volikogusse kuulunud inimesi, kes on viimase nelja aasta jooksul andnud Tallinna arengusse panuse. „Töö volikogus on olnud intensiivne. Selle koosseisu pikim istung kestis üle kümne tunni. Peamine on siiski see, et linna jaoks vajalikud otsused on enne vastuvõtmist eelnevalt läbi vaieldud ja põhjalikult kaalutud. Linnaelanikud ongi meid ju selleks end esindama valinud,“ lausus Terik.

Selle koosseisu kõige aktiivsemad küsimuste esitajad ning sõnavõttude ja kõnede pidajad olid Kristen Michal (626), Mart Kallas (393), Siim Tuisk (332), Priidu Pärna (294),  Riina Solman (274) ja Õnne Pillak (272).

Tallinna linnavolikogu 9. koosseisu aktiivseimad korralistest istungitest (87) osavõtjad: Kristen Michal (85), Tiit Terik (83), Toivo Tootsen (83), Larissa Novožilova (81), Jevgenia Kukk (81), Märt Sults (81), Helve Särgava (80), Leonid Mihhailov (80), Maksim Volkov (80) ja Ruslana Veber (80). Ainult ühelt istungilt on volikogu koosseisus oldud ajal puudunud Mart Kallas (69), kuid tema sai volikogu liikmeks 2018. aasta teises pooles.

Järgmisel nädalal, 11.-17. oktoobrini toimuvad kohalikud valimised. Tallinna linnavolikogu valimistega seotud info leiab koduleheküljelt www.tallinn.ee/valimised.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.