“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
Hariduse infosüsteemi lisanduvad elektroonilised lõpudokumendid (0)
10. oktoober 2021
Mats Õun/Pilt on illustratiivne

Eesti hariduse infosüsteemi (EHIS) põhimääruse muutmisega lisanduvad EHISe andmekoosseisu kutse- ja kõrghariduse elektrooniliste lõpudokumentide ning õpetaja ja tugispetsialisti lähtetoetuse menetlemise ja otsuse andmed, kirjutab Postimehe haridusportaal. 

Määruse muudatus võimaldab kutse- ja kõrghariduse omandanud isikutel oma kvalifikatsiooni andmeid edasiõppimisel ning tööle asumisel elektroonilisel kujul tõendada ning vähendab koolide halduskoormust lõpudokumentide duplikaatide väljastamisel.

Õpetaja ja tugispetsialisti lähtetoetuse menetlusandmete lisamine EHIS-e koosseisu võimaldab edaspidi lähtetoetuse taotlust esitada ja menetleda elektrooniliselt, mis tähendab,et lähtetoetuse taotluse esitamisel saab taotleja ise pärida oma hariduse ning töötamise andmed EHIS-est.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.