“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
Miks lähevad valima Aleksei Turovski, Marju Metsur ja Sissi Nylia Benita? (0)
10. oktoober 2021

“Ma lähen sellepärast valima, et inimestele tuletada meelde, et maailma saab paremaks teha ilu, headuse, hoolimise ja armastusega. Kõik on meil nii hästi, et peame hoidma seda, mis meil on – meie riiki, keelt ja väikest linnaosa. Ikkagi tuleb minna valima ja valida õigeid inimesi,” ütles näitleja Marju Metsur.  

Samal meelel on ka zooloog Aleksei Turovski. “Minu eest mittekeegi häält ei anna, peale minu enda,“ lausus ta. „Mõni arvab, et issand jumal ma ei viitsi valima minna, küll valitakse niikuinii see, kes valitakse minu häälest sõltumata…. see on jama! Minu hääl loeb, sinu hääl loeb ja meie eest mittekeegi ei anna häält.”

Laulja Sissi Nylia Benita on otsustanud valima minna. “Ma arvan, et selline mentaliteet, et ma ei viitsi valima minna, ma ei puutu poliitikaga kokku, oli noorte seas tavaline varem,“ lausus ta. „Sel ajal, kui meil esimest korda valimisõigus tekkis. Et teadlikult teha õige otsus, tuleb palju informatsiooni omandada, sest muidu on veidi hirmus, et äkki teen vale otsuse. Ent kui võtta aega ja harida end, siis see hirm kaob ka ära. Meil on palju noori, kes me kõik elame siin. Kui noored ka enda häält kasutaksid, siis elaksime võrdsemas maailmas, kus on kõigi huvid esindatud. Seega, kui sulle on antud see võimalus, siis kausta enda häält ja muuda midagi.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.