"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
ANNE VESKI: Kui inimene valima ei lähe, pole tal ka hiljem mõtet kiruda (1)
11. oktoober 2021
Anne Veski. Foto: Ilja Matusihis

“Ikka peab valimistel osalema! Tihti on ju komme hädaldada, kui midagi valesti läheb või silma riivab. Kuid kui valimistele oma soovi avaldama ei lähe, pole ka mõtet hiljem kiruda, kui midagi halvasti on,” arvas laulja Anne Veski. Kohalike omavalitsuste valimise eel uuris Pealinn, miks peaks kõik ikka hääletama minema.

“Oma ühiskondlikku kohust tuleb täita, valimised on tähtis päev. Hääletamise eel tuleb uurida ja mõelda, et parim kandidaat välja selgitada. Mina näiteks jälgin usinalt valimisdebatte. Riigikogu olen valinud ka e-hääletades, kuid kohalikel valimistel seni osalenud traditsioonilisel viisil jaoskonda kõndides,” ütles Veski.

“Minu soov järgnevaiks aastaiks on, et linnas jalgrataste ja tõukside liikumisele kindlad reeglid paika pandaks. Jalakäijad soovivad rahulikult kõnniteel jalutada, kartmata otsasõite. Mingisugune lahendus tuleb leida ja reeglistik paika panna, et kõik oleksid rahul ja tunneksid end turvaliselt.”

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

nüanss
16. okt. 2021 10:48
Aga siis peaks olema võimalus ka hääl tagasi võtta, kui hiljem moodustatakse hääletajale vastumeelne valimisliit.