“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
GAMEBOY TETRIS: Hääletamisest sõltub meie tulevik (0)
11. oktoober 2021
Muusik Gameboy Tetris, pärisnimega Pavel Botšarov. Foto: Scanpix

“Inimestel on hädavajalik hääletama minna, sest sellest sõltub meie tulevik,” ütles räppar Pavel Bocharov alias Gameboy Tetris. Kohalike omavalitsuste valimise eel uuris Pealinn, miks peaks kõik ikka hääletama minema.

“Kui te ei tea, kelle poolt hääletada, siis selleks on tänapäeval olemas ka spetsiaalsed küsimustikud. Saate küsimustele sõna otseses mõttes kümne minutiga vastata ja mõista, millise erakonna seisukohad teile sobivad,” soovitas armastatud popstaar.

“Mina muidugi hääletan ja olen oma valiku juba teinud!”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.