"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Lasnamäel aidatakse korteriühistuid lehekottide äraveoga (0)
12. oktoober 2021
Foto: Ilja Matusihis

„Langenud ja kokku riisutud puulehti peab õigesti utiliseerima kas komposteerides või jäätmejaama viies. Seepärast pakume korteriühistutele võimalust lehekotte tasuta ära viia, et need ei jääks paigale ega satuks haljasaladele,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet. 

Lasnamäe linnaosa korteriühistud saavad pöörduda linnaosavalitsuse poole, et see abistaks lehekottide äraveol.  Selleks, et tellida oma kinnistule tasuta lehekottide vedu, peab pöörduma linnaosavalitsuse heakorra ja haljastuse peaspetsialisti poole: Eliisa.Moistlik@tallinnlv.ee. Kirjas tuleb märkida kinnistu aadress, lehekottide täpne asukoht ja kottide arv. 

Lehekottide äravedu Lasnamäel toimub jooksvalt oktoobris ja novembris. Registreeritud kinnistutelt veetakse ära kuni 15 lehekotti ning teenus on Lasnamäe linnaosa korteriühistutele tasuta. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.