"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna tervishoiu kõrgkool tähistab oma aastapäeva kontaktivabalt (0)
12. oktoober 2021
Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli rektor Ülle Ernits. Foto: Albert Truuväärt

“Iga aasta toob kõrgkooli tööle ja igapäevasele rütmile midagi uut juurde. On see siis kogemus kiirreageerida riigis valitsevale olukorrale, uus õppekava või mõni muu huvitav väljakutse. Tänu andekatele õppuritele ja innustunud ning avatud silmavaatega töötajatele on kõrgkool jõudnud sinna, kus ta täna on,” ütles Tallinna tervishoiu kõrgkooli rektor Ülle Ernits. 

Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli 81. aastapäeva tähistatakse tänavu viisil, mis ei ohusta õppijate, õppejõudude ega külaliste tervist, vahendab BNS.

Alates esmaspäevast on kõrgkooli kodulehel Eesti õenduse ajaloost rääkiv virtuaalnäitus “Eesti õendus muutuste tuules”. Rohkem praktilisi teadmisi saab farmatseudi õppekava õppurite kokku pandud ravimtaimede näituselt, mis on kuni novembrini üleval Eesti Loodusmuuseumis.  

Neljapäeval tähistatakse Kohtla-Järve struktuuriüksuse 55. juubelit, mille raames toimub virtuaalne konverents “Pole hullu – saame hakkama!?”. Käsitlusele tulevad õendusele olulised teemad. Konverentsi lingi leiab kõrgkooli kodulehelt.  

Tallinna õdede kool avati 1940. aasta 16. oktoobril. Järkjärgult on kool kasvanud ning nüüd on Tallinna kervishoiu kõrgkoolis võimalik õppida 16 erialal. Tänavu alustas õpinguid ka esimene lend rahvusvahelise eriala Assistant Pharmacist õppureid. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.