"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Lasnamäel pumbatakse tühjaks karjäär (0)
13. oktoober 2021
Foto Rene Suurkaev

Järgmisel nädalal algab Tallinnas Lasnamäel Punase tänava ja Mustakivi tee ristmiku juures asuva karjääri tühjakspumpamine.

Praegu algab karjääris vajalike seadmete paigaldus ning töödega tehakse algust uuel nädalal. Tööd kestavad orienteeruvalt oktoobri lõpuni.

“Kuigi see ala on praegu ümbritsetud piirdega ja karjääri juurde minek on keelatud, ei takista see inimesi karjääri uudistamast. Kahjuks teame, et tänavu suvel lõppes üks selline juhtum inimese uppumisega. Selleks, et tõsta ala ohutust, teeme koostööd maa omaniku, politsei ja päästega ning karjäär on varsti veest tühi,” ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Karjääriala on eraomandis ja kuulub investeerimisfirmale AS Infortar, mis on Tallinki suuromanik. Veega täidetud karjäär jääb Tallinki Tennisekeskuse, Mustakivi Selveri ja Lasnamäe Centrumi vahelisele alale.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.