"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Tallinn tunnustas veemotospordi maailmameistreid ja maadlustšempion Epp Mäed (0)
13. oktoober 2021
Foto Albert Truuväärt

Tallinna linnavalitsus eraldas Tallinna Kultuuri- ja Spordiametile reservfondist 14 000 eurot, et tunnustada ja toetada tallinlastest sportlasi ning nende treenereid võidukate saavutuste eest veemootorispordi ja maadluse maailmameistrivõistlustel.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on Tallinnal suur heameel tervitada värskeid maailmameistrivõistluste kuld- ja hõbemedaliste ning tänada nende treenereid suurepäraste tulemuste eest. „Tänavu on meie sportlased saavutanud suurepäraseid tulemusi, mis on pakkunud spordisõpradele võrratuid kaasaelamishetki. Suur tänu, et olete eeskujuks ja soovin jätkuvat sihikindlust uute saavutuste poole liikumisel“, ütles Vadim Belobrovtsev.

Erko Aabrams võitis kuldmedali 19. septembril Itaalias, Cremonas toimunud paadiklassi F-500 veemootorispordi maailmameistrivõistluste viimasel etapil. Tallinna linn tunnustab ja toetab Erko Aabramsit 2 800 euroga ja tema treenerit Algo Kuusi 1 200 euroga.

Sanna Aaslav-Kaasik võitis kuldmedali 5. septembril Tšehhis, Jedovnices toimunud paadiklassi F-125 veemootorispordi maailmameistrivõistluste viimasel etapil. Tallinna linn tunnustab ja toetab Sanna Aaslav-Kaasikut 2 800 euroga ja tema treenerit Lembit Aaslav-Kaasikut 1 200 euroga.

Epp Mäe võitis hõbemedali 6. oktoobril Norras, Oslos toimunud maadluse maailmameistrivõistlustel. Tallinna linn tunnustab ja toetab Epp Mäed 4 200 euroga ja tema treenereid Ahto Raskat ja Maksim Molonovi kokku 1 800 euroga. Epp Mäe on valitud 2015. aastal pealinna aasta parimaks naissportlaseks.

Tallinna linn tunnustab tallinlastest sportlaste ja nende treenerite kõrgeid sportlikke saavutusi nii olümpiamängudel, maailmameistrivõistlustel, Euroopa meistrivõistlustel kui ka Euroopa mängudel. Rohkem infot toetuste jagamise korra kohta on leitav SIIN.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.