"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
ALEX: mina lähen kindlasti valima, sest iga hääl loeb (0)
14. oktoober 2021
Alex.

“Mina lähen kindlasti valima. Need, kes jäävad koju, ärgu pärast imestagu, et miski ei läinud nii, nagu nemad tahtsid,” ütles Alex. Pealinn uuris linlastelt, milline on nende meelestus valimistel osalemise suhtes.

“Nagu öeldakse – iga hääl loeb. Ja see on tõsi,” sõnas Alex kindlalt. “Esimesel võimalusel lähen kindlasti valima.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.