"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
ANNA: ma ei usalda e-valimisi, annan oma hääle valimisjaoskonnas (1)
14. oktoober 2021
Anna.

“Mina ei usalda e-valimisi, sest juba praegu on olnud juhtumeid, kus selles süsteemis on olnud mingeid rikkeid. Sellest räägitakse juba aastaid ja minu arust peaks e-valimised üldse ära keelama,” arvas Anna. Pealinn uuris linlastelt, milline on nende meelestus valimistel osalemise suhtes.

“Mina lähen valima kas 17. oktoobril oma valimisjaoskonda, või kui satun enne mõnda teise valimispunkti, annan oma hääle seal,” lisas ta.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

variant
16. okt. 2021 10:57
E - valimiste korral võib näiteks programm valida, mitu protsenti e - häältest millisele erakonnale läheb.