"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Lasnamäel lõppes pikima jalakäijate puiestee rekonstrueerimine (0)
14. oktoober 2021
Foto: Lasnamäe LOV

„Saaremaa ja Moskva puiesteede rekonstrueerimine on üks osa tänavu Lasnamäel toimuvast suurejoonelisest jalgteede taastamisest, mille käigus remonditakse üle 20 tänava. Oleme pannud rõhku just jalakäijate puiesteede ja kvartalisiseste teede remondile, et inimestel oleks mugavam ja turvalisem liikuda,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.  

Lasnamäel lõppes ühtse terviku moodustavate Saaremaa ja Moskva puiesteede taastusremont. Remondi käigus vahetati vana teekate Narva maanteest kuni Kivila tänavani, mõlema puiestee kogu ulatuses. Puiesteede kõrvale jääb kaks kooli ja kuus lasteaeda, lisaks väga populaarsed Kivila park ja hiljuti avatud Tondiraba park.

Juba varem on remonditud Lindakivi ja Saarepiiga puiesteed. Tänavu on poole aasta vältel kestnud Lasnamäe teede taastusremondi käigus korda tehtud üle 20 tänava, rekordilise eelarvega 2,6 miljonit eurot.

Septembris alanud remonditöid teostas keskonna- ja kommunaalameti tellimusel AS TREF Nord.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.