"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Nõeliku tänaval asuv avalik tenniseväljak saab uue ilme (0)
14. oktoober 2021
Foto: Haabersti LOV

Haabersti linnaosavalitsuse tellimusel alustati Nõeliku tänaval asuva tenniseväljaku renoveerimistöödega. Väljakule paigaldatakse uus kunstkatend ja võrgupostid koos võrguga.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et uus paigaldatav kate sarnaneb nii väljanägemiselt kui mänguomadustelt klassikalisele savi-liiva väljakule. „Tänu teistsugusele konstruktsioonile ja ehituspõhimõttele vajab selline kate aga märgatavalt vähem hooldust,“ rääkis Siljanov.

„Katte savi-liiva väljakule sarnane tulemus saavutatakse täites kunstmurukatte liblesid 15mm paksuse spetsiaalse sünteetilise liiva kihiga. Seetõttu on väljak ideaalne mängijatele, kes armastavad savi-liiva väljaku omadusi, libistamist ja nähtavaid pallijälgi. Analoogselt teistele kunstmurudele saab kattel mängida ka kohe peale vihma,“ selgitas linnaosavanem.

„Kui ilmaolud võimaldavad, siis lõpetatakse tööd juba käesoleva nädala lõpuks ning siis on tenniseväljak taas avatud ja kõigile huvilistele tasuta kasutamiseks,“ ütles Siljanov.

Tenniseväljaku renoveerimistöid teostab OÜ G-Floors ning tööde maksumus on 29 640 eurot.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.