"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Sõpruse puiesteel toimub kergliiklustee taastusremont (0)
14. oktoober 2021
Foto: Kristiine LOV

“Kui kevadel tehti Sõpruse puiestee autotee taastusremonti, siis küsiti palju, miks ei tehta korda kergliiklusteed. Nüüd on hea küsijatele teada anda, et äsja algasid kergliiklustee remonttööd Sõpruse puiesteel lõigul, mis jääb Tihase tänava ja A. H. Tammsaare tee vahele. Uuendatakse asfaltkate ja korrastatakse haljastus,” selgitas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kristiine linnaosas Sõpruse puiestee lõigul Tihase tänava ja A. H. Tammsaare tee vahel algasid kergliiklustee taastusremonttööd.

“Palume vabandust ajutiste kõnnitee remondiga kaasnevate ebamugavuste pärast liiklejatel järgida objekti ajutist liikluskorraldust ja paigaldatud liikluskorraldusvahendeid,” lisas Riibe

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.