"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
tallinna uudised 13.10 Suured küttearved, tallinlaste valimisaktiivsus, Poska tänava avamine, Pirita jõe puhastamine (0)
14. oktoober 2021

Kütteperiood on alanud ja energiahinnatõus puudutab eriti neid, kes tarbivad elektri- või gaasikütet. Hinnatõusu tegelikud mõjud selguvad aga lähitulevikus, siis kui saabuvad esimesed arved. Suurem mure on just elanike pärast, kelle sissetulek jääb toimetulekupiirist napilt ülespoole.

POSKA TÄNAV ON LIIKLEJATELE AVATUD
Põhjalikult renoveerid Poska tänav on taas linnarahvale ja liiklusele avatud.

TALLINN EDESTAB VALIMISAKTIIVSUSEGA KOGU EESTIT
Esimese kahe päeva jooksul on valimisaktiivsus Tallinnas olnud Eesti kõrgeim

ALGAMAS ON KÜTTEPERIOOD
Energiahinnatõusu esimesi mõjusid küttearvetele on näha õige pea.

PIRITA JÕE PUHASTAMINE
Jõgi on Pirita linnaosa üks pärlitest ning ei saa lubada, et pilliroog veekogu ummistaks. Seetõttu töötab jõel taas pontoonroomikul liikuv hõljukniiduk. Kalarikas Pirita jõgi on ka meelispaik harrastuskalastajele ja linlastele tore koht puhkuse veetmiseks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.