“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
fotod Toompargis avati tasakaaluliin (0)
14. oktoober 2021
Foto: Ilja Matusihis

Tallinna kesklinnas Toompargi Falgi tee poolses servas saab alates tänasest katsetada slackline’i – maailmas populaarsust koguvat uut sportlikku vaba aja veetmise võimalust.

Vaata galeriid (41)

„Slackline’i saab katsetada ka Lembitu pargis, kuhu septembri lõpus lindi paigaldasime ja see on juba aktiivses kasutuses,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. „See uus sportlik ajaveetmise viis on mõeldud mitte ainult lastele ja noortele vaid ka täiskasvanutele. Slackline’i saab harrastada nii suvel kui ka talvel ja iga uus võimalus olenemata aastaajast vabas õhus liikuda on teretulnud.“

Slackline’i avamisest võtsid osa Gustav Adolfi Gümnaasium viienda klassi õpilased, kes uut atraktsiooni kogenud treeneri Kristjan Kullamaa juhtimisel suure rõõmuga katsetasid ning õppisid, kuidas elastsel rihmal tasakaalu säilitada ja põnevaid trikke teha.

Slackline ehk tasakaaluliin on puude või postide vahele pingutatav elastne rihm, millel saab tasakaalu harjutada, köiel kõndi õppida ning vilumuse kasvades ka hüpata ja harjutusi teha. Slackline’i harrastajate hulk kasvab suure kiirusega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.