“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
telemagasin "siin tallinn" Ooperisolist Liiv jõudis Londoni lavale enne Estonia teatrit (0)
15. oktoober 2021

Ooperisolist Monika-Evelin Liiv rääkis, kuidas ta jõudis oma artistikarjääriga Covent Garden’i ooperiteatri lavale. “Eks tuleb proovida ja kui läheb õnneks, siis saabki sellistesse kohtadesse,” kõneles ta.

Liiv meenutas, et sai Soome rahvusooperis tööd, kus talle pakuti rolli. Ta sai teada, et Londonis võetakse noori kaheks aastaks tööle, et väiksemaid rolle laulda. 600 kandidaadist läbi kolme vooru jõudis Liiv kuue hulka, kellele pakutigi Covent Garden’i teatrisse kaheaastane leping.

Alles pärast seda jõudis ta Estonia lavale, mis tundus talle isegi raskem kui Londonis. Liiv muretses, et klassikalise muusika artistidest ei räägita Eestis kuigi palju, vaid estraadi valdkond on esipinnal ning ooper pole populaarne teema.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.