"Paljudel ei ole häid suhteid vanematega. Kui sa ei saa toetust oma kõige lähedasematelt, on elus edasi liikuda ja areneda väga raske."

Eneli Jefimova, noor ujumistalent
Pirita eakad tähistavad valimispäeva tantsuga (0)
15. oktoober 2021
Foto Pirita LOV

Pirita sotsiaalkeskuses toimub pühapäeval, 17. oktoobril algusega kell 15 Keskpäevatants.

“Keskpäevatants on Pirita eakate seas pikkade traditsioonidega vaba aja veetmise viis. Kord kuus pühapäeviti saadakse kokku sotsiaalkeskuses, et elava muusika saatel tantsida. Seekord otsustasid tantsulembesed piritalased, et keskpäevatants on mõnus võimalus veeta rõõmsalt üheskoos ka valimistepühapäeva pärastlõuna,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Jalga keerutama oodatakse keskealisi ja eakamaid inimesi. Tantsitakse paaristantse. Seltskonnatantsudeks sobivat muusikat mängib Mati Kärmik. Pilet 3 eurot. Pirita sotsiaalkeskus asub aadressil Metsavahi tee 4.

Sissepääsul palub sotsiaalkeskus esitada Covid pass, haiguse läbipõdemist kinnitav või negatiivse testi tõend.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.