"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Kas olukord on tõesti nii täbar? Poevarguste arv näitab tõusutrendi (0)
16. oktoober 2021
Ilja Matusihis/Pilt on illustratiivne

Tallinnas reageeris G4S-i patrullekipaaž sel nädalal kaupluse paanikahäirele, kui alaealine oli jätnud kauba eest tasumata. Patrull pidas isiku kinni ja andis politseile üle. Kaup tagastati rikkumata kujul kauplusele.

Kiilis reageeris patrullekipaaž samal päeval paanikahäirele ja kohale jõudes selgus, et eelnevalt korduvalt kauplusest varastanud isik on taas sisenenud poodi. Turvatöötaja pidas isiku kassast väljumisel kinni. Läbivaatusel maksmata kaupa ei leitud, kuid eelnevatel kordadel maksmata jäetud kauba eest oli ta poele juba ligi 400 euro väärtuses kahju tekitanud. Isikuga tegelemise võttis üle politsei.

Tartus tabas ühe jaeketi kaupluses G4S-i turvatöötaja isiku, kes üritas varastada kaks pudelit pooleliitrist piiritusjooki, mis maksis ligi 16 eurot. Kaup tagastati ja isik anti üle politseile. Sarnane juhtum leidis aset ka Narvas, kus paanikahäirele reageerinud patrullekipaažid teatasid, et naine varastas neli pudelit alkoholi, koguhinnaga ligi 39 eurot. Naine peeti kinni ja anti üle politseile ning pood sai kauba rikkumata kujul tagasi.

Valgas reageeris G4S-i patrullekipaaž kolmapäeval väljakutsele, kus pikanäpumehed üritasid kauplusest maksmata põgeneda. Isikud peeti politsei abiga kinni ja 31 euro väärtuses kaupa tagastati rikkumata kujul kauplusele.

“Olukord on olnud ärev viimasel nädalal, kuid õnneks oleme kiire reageerimisega suutnud kahjud ära hoida. Lisaks mainitud juhtumitele toimusid Võru ja Kiviõli toidukauplustes vargused summas alla ühe euro ja turvatöötajad pidid reageerima ka vargustele tanklates ja apteegis,” ütles G4S-i teenindus- ja juhtimiskeskuse direktor Reiko Tääker.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.