"Paljudel ei ole häid suhteid vanematega. Kui sa ei saa toetust oma kõige lähedasematelt, on elus edasi liikuda ja areneda väga raske."

Eneli Jefimova, noor ujumistalent
VIDEO VALIMISKOMISJONI JUHT: Populaarsetes välitelkides käis hääletamas kuni 500 inimest päevas (0)
17. oktoober 2021
Albert Truuväärt

„Tallinnas sündis e-hääletamise rekord, kui elektrooniliselt andis oma hääle 89 000, inimest,“ ütles Tallinna valimiskomisjoni esimees Priit Lello.  Jälgi tulemusi reaalajas SIIT!

Praeguse info kohaselt osales valimistel 193 000 tallinlast. „E-hääli on antud 89 000, mis on Tallinna e-häälte rekord,“ lausus Lello. „See tähendab et e-hääli andis 46% ehk 28000 e-häält rohkem, kui eelmistel valimistel.“

Pabersedelil hääletas seekord 104 000 tallinlast. Valimisaktiivsus oli 54,6 %, mis on natuke rohkem, kui eelmisel korral, mil paberil hääletas 53%.  Meil on hea meel, et koroona ajal on inimesed aktiivselt hääletanud. Tagan tänada kõiki tallinlasi, kes osalesid hääletamisel.

Lello sõnul käisid inimesed aktiivselt valimas ka valimistelkides. „Näiteks Põhja-Tallinnas telgis käis 400-500 hääletajat päevas,“ ütles ta. „Mustamäe keskuses Kaja hääletas üle 500 hääletaja päevas. Kokku hääletas välitingimustes pea 3000 inimest.“

Hästi võtsid inimesed omaks ka kaubanduskeskustes hääletamise „Rekord on Lasnamäe Centrumi käes, kus käis valimas 900 inimest päevas,“ lausus Lello.

Tänavu loetakse Tallinna valimistulemusi Kalevi spordihallis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.