“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
ENE TOMBERG: Botaanikaaia õiteilu väärib imetlemist (0)
18. oktoober 2021
Lastekaitse liidu president Ene Tomberg. Foto: Mats Õun

“Tuleks arvuti tagant tõusta ja välja värske õhu kätte minna. Oktoobri koolivaheaeg on parim aeg õues tegevusi leida! Näiteks korjata neid ilusaid kollaseid lehti, mida on kõikjal ja milles pargis tore sahistada. Värvikirevaist lehtedest võib teha herbaariumi, et oleks, mida pilvisel novembripäeval vaadata.” sõnas Lastekaitse liidu president Ene Tomberg. Koroona levik ja haigestumine on taas tõusuteel. Pealinn küsis, kas ikka tasub koolivaheajal lastega välismaale reisima minna.

“Miks mitte ette võtta jalutuskäik linna loomaaeda, et siis kodus põhjalikumalt järele uurida, mida tähelepanu äratanud loom sööb ja kuidas talveks valmistub. Botaanikaaias kõik veel õitseb ja just koolivaheajal ootavad seal põnevad taimepäevad uusi huvilisi,” soovitas Tomberg.

“Oma õues, ka suurte kortermajade hoovides tasub aga käed külge lüüa näiteks lehtede riisumisel ja kotti kogumisel.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.