"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
Nautica ostukeskuses toimub heategevuslik kunstimess (0)
18. oktoober 2021
Nautica kaubanduskeskus. Foto: Scanpix

Täna avatakse Nautica ostukeskuses pop-up kunstigalerii koos heategevusliku kunstimessiga. Koostöös kunstitöötubade korraldaja Flash Art meeskonnaga on Nautica ostukeskuse ajutises galeriis võimalik soetada eri tehnikates ja stiilides maale. Kogu müügist saadav tulu annetatakse vähiravifondile Kingitud Elu.

Flash Arti kunstigalerii on esimene ettevõtmine Nautica ostukeskuse pop-up projektis. Projekti eesmärk on anda võimalus väikestele äridele ja brändidele end nähtavaks teha ning pakkuda neile kogemust kaupluse või müügisalongi pidamises.  

Flash Arti liikmed on kolme aasta jooksul oma kunstitöötubades maalinud üle 300 teose: maastikke, portreesid, abstraktsionisme ja natüürmorte. Neid maale saab Nautica ostukeskuse kunstimessil osta hinnaga vahemikus 10-60 eurot ja mõne teose hinna saab ka ise määrata. Lisaks on kunstimessil võimalik tellida Flash Arti kunstnikelt individuaalseid autoripilte, osaleda novembris meistrikursustel ja osta kunstikingitusi. 10 % ostude tulust annetatakse samuti vähiravifondile Kingitud Elu.

Nautica ostukeskus on Flash Arti meeskonnaga koostööd teinud juba mitu aastat ning pakub külastajatele pintslite ja värvide kaudu ainulaadset kogemust. Täna alustav kunstimess on omamoodi sünnipäevakingitus Nautica ostukeskusele, mis avati neli aastat tagasi 19. oktoobril.

Flash Art galerii jääb Nautica ostukeskuses avatuks detsembri lõpuni, lisaks toimuvad detsembris tasuta kunstitöötoad ostukeskuse külalistele. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.