“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
TAAVI TAMKIVI: Meil on plaanis matkad ja piknikud (0)
18. oktoober 2021
MTÜ Lasterikkad Isad eestvedaja Taavi Tamkivi.

“Koroonatingimustes on lasterikastel peredel koolivaheaja plaane raske teha. Tegemised sõltuvad sellest, kas mõni lastest tunneb end kehvasti, on haige või kodus eneseisolatsioonis. Vaatame jooksvalt!” ütles MTÜ Lasterikkad Isad eestvedaja Taavi Tamkivi. Koroona levik ja haigestumine on taas tõusuteel. Pealinn küsis, kas ikka tasub koolivaheajal lastega välismaale reisima minna.

“Varem oleme koolivaheajal nädalakese välisriigis veetnud, kuid nüüd suuri seiklusi väljaspool Eestit ei plaani. Elame ise metsa ja looduse keskel, seega looduses liikumine on alati tore,” märkis Tamkivi.

“Praeguste ilusate ilmadega on loodusmatkad ja piknikud plaanis, eriti kui lähedusse on rajatud matkarajad, laudteed ja piknikuplatsid. Oleme avastanud Kõrvemaal väikseid metsikuid jõgesid, mille kallastel matkamine on põnev ja seiklusrikas. Tallinnast pool tundi rongiga Aegviitu, tund jalutada ning oledki keset ehedat loodust.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.