"Paljudel ei ole häid suhteid vanematega. Kui sa ei saa toetust oma kõige lähedasematelt, on elus edasi liikuda ja areneda väga raske."

Eneli Jefimova, noor ujumistalent
Anneli Ott: ma ei kavatse tagasi astuda (0)
20. oktoober 2021
Kultuuriminister Anneli Ott. Foto: Mats Õun

Kultuuriminister Anneli Ott leiab, et kultuurivaldkonna kriitika tema pihta on pigem koroonakriisist tingitud pinge ning ei näe põhjust ametist tagasi astuda, vahendab BNS rahvusringhäälingu uudisteportaali.

“Ma ei ole ühtki umbusaldust saanud ja ei ole ka kavatsenud tagasi astuda,” kinnitas Ott.

Tema hinnangul on kultuurivaldkonnast laekunud kriitika vajalik, kuigi on pigem põhjustatud üldisest koroonakriisist tulenevatest pingetest.

“Ma olen öelnud, et mõistan täiesti seda tagasisidet ja keerulist olukorda, ma mõistan seda, kuidas kultuurikorraldajad on pidanud selles keerulises pidevalt muutuvas piirangute olukorras ennast ümber korraldama, tegema selleks väga erinevaid otsuseid, mis ei ole kindlasti lihtsad. Loomulikult see tekitab väga palju emotsioone, aga see kõik on inimlik, see ongi raske, see on meile kõigile raske. Siin ei ole mingit süüdistamist, pigem see on täiesti mõistetav, et need pinged kogunevad ja aeg-ajalt tuleb neist väga siiralt rääkida,” rääkis Ott.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.