"Paljudel ei ole häid suhteid vanematega. Kui sa ei saa toetust oma kõige lähedasematelt, on elus edasi liikuda ja areneda väga raske."

Eneli Jefimova, noor ujumistalent
Rocca al Mare ja Kristiine keskuses peab tänasest maski kandma (0)
20. oktoober 2021
Foto: Ilja Matusihis

Koroonaviirusesse haigestumuse kiire tõusu tõttu kehtestasid Rocca al Mare ja Kristiine keskus kolmapäevast teiste piirangute seas maskikandmise kohustuse nii vaktsineerimata, kui ka vaktsineeritud külastajatele.

Maskikandmise kohustus on keskustes kehtinud juba möödunud kevadest, kuid vahepeal on maskita külastajatesse suhtutud üldist olukorda arvestades leebemalt, vahendab BNS.

Punasesse kategooriasse jõudnud nakatumisoht tingib aga vajaduse reegleid rangemalt ellu rakendada. Seega peavad kõik keskuses viibivad inimesed kandma maski. Inimestele, kes maski ei kanna jagavad keskuste turvatöötajad võimalusel maske. Lisaks maskikandmise kohustusele hakkavad hiljemalt 25. oktoobrist Rocca al Mare ja Kristiine keskuses kehtima ka kõik teised kaupmeeste liidu poolt juba nimetatud reeglid nagu istumis- ja mängualade sulgemine ja üldaladel aktiivmüügi ja kauplustes degusteerimise peatamine.

“Rocca al Mare ja Kristiine keskuse valmisolek on täna selline, et püüame kriitilisele olukorrale kiirelt reageerida ja mitmeid täiendavaid piiranguid ja reegleid 20. oktoobrist juba rakendada,“ ütles Rocca al Mare ja Kristiine keskuse juht Kristjan Maaroos.

Keskuste juht lisas, et Rocca al Mare keskuses on olemas Confido kiirkliinik, kus saab teiste keskustes tehtavate toimetuste kõrval end ka ilma registreerimata vaktsineerida. Esimesel võimalusel tehakse vaktsineerimispunkt ka Kristiine keskusesse. “Soovime toetada riiki igati vaktsineerimisplaani elluviimisel ja pakume omalt poolt tasuta ruume, et inimestel oleksid vaktsiinid võimalikult mugavalt kättesaadavad,” lisas Maaroos.

Kaupmeeste Liidu juhi Nele Peili sõnul tervitab liit igati seda, kui mõned keskused saavad juba kiiremini eneseregulatsiooni kehtestada. “Täiendavate reeglite eesmärk on hoida keskused ja nendes olevad kauplused avatuna ja kindlustada töökohtade olemasolu. Seetõttu on positiivne, kui mõni meie liikmetest saab täiendavate reeglite kehtestamisega juba varem alustada,” kinnitas Peil.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.