“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
Kesklinn aitab lehekottide äravedu korraldada kogumiskonteinerite paigaldamisega (0)
21. oktoober 2021
Foto: Ilja Matusihis

Kesklinna valitsus korraldab ka sel sügisel puulehtede tasuta äravedu. Selle tarvis pannakse 1. novembril välja kokkulepitud kohtadesse konteinerid, kuhu saab viia oma koduhoovist ja aiamaalt kokku riisutud lehed. Aia- ja haljastusjäätmete ja lehtede kogumine kestab 14. novembrini. 

„Konteinerid on mõeldud aia- ja haljastusjäätmete ning sügislehtede utiliseerimiseks. Seega võib konteinerisse panna ainult lehekotte ning muude jäätmete ladustamine on keelatud. Rõhutame ka, et aia- ja haljastusjäätmeid, sügislehti omakorda ei tohi panna olmejäätmete konteinerisse, sest tegemist on taaskasutatava toormega. Konteinerite asukohti on lisandunud lähtuvalt kogukonnast tulnud ettepanekutest“, ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Konteinerite asukohad Kesklinnas:

  • Luite tn 46 kõrval (Luite )
  • Kuristiku tn ja Oru tn ristmik (Kadriorg)
  • Adamsoni tn 34 (Kassisaba)
  • Jalgpalli tn /Asula tn parkla (Kitseküla ja Uus-Maailm)
  • Imanta tn parkla Pleekmäel (Keldrimäe ja Juhkentali)
  • Vaikne park/Magasini tn pakendipunkti kõrval (Veerenni)
  • Vesivärava tn parkla/Vesivärava tn 34 vastas (Kadriorg)
  • Tatari tn/Uus-Tatari tänava plats endise kohtumaja kõrval (Veerenni)

Samuti võib lehekotte viia Tallinna jäätmejaamadesse, kus elanikelt võetakse tasuta vastu aia- ja haljastusjäätmeid (tasuta ühelt toojalt korraga kuni kuus 100-liitrilist kotitäit). Jäätmejaamade asukohad saab leida siit – https://www.tallinn.ee/est/keskkond/Jaatmejaamad-Tallinnas 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.