"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Vaata Telemagasini "Siin Tallinn" Valimisjärgsed võimumängud, elamisväärne elamispind Tallinnas ja eksklusiivintervjuu teatrilegendiga (0)
21. oktoober 2021
Tallinna linnavolikogu esimees Tiit Terik saates "Siin Tallinn".

“Siin Tallinn” teemad 21.10:

  • Kes hakkab Tallinna juhtima? Valimisjärgne intervjuu Tallinna volikogu senise juhi Tiit Terikuga.
  • Elamisväärne elupind Tallinnas. Ajal, kui lehepealkirjad kuulutavad – nagu see Eesti Ekspressis  Kuidas me peaaegu peldikute eest oleme nõus kulla hinda maksma – uurime milline peaks olema eluväärne elamispind Tallinnas nüüd 21. sajandi kolmandal kümnendil. Stuudios EKA rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm, Süda kvartali kogukonna liige, linnaruumi huviline Madle Lippus, Lahe kinnisvara vanempartner Andrus Viks ja Merko Ehitus Eesti AS juhatuse liige ja kinnisvaraarenduse valdkonna juht Jaan Mäe. 
  • Ekslusiivintervjuu Siin Tallinnale: Läti lavastaja Alvis Hermanis oma Kuldse maskis raames Tallinnas etendunud Moskva Teatr Natsii etendusest “Gorbatšov,” mida ta ise Tallinnas esmakordselt oma silmaga ka nägi.
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.