“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
Tänasest kehtib Regionaalhaiglas patsientide külastuskeeld (0)
22. oktoober 2021
Regionaalhaigla ülemarst, professor Peep Talving. Foto: Scanpix

“Kuna COVID-19 nakkusfoon Eestis on enneolematult kõrge ja eksponentsiaalselt kasvav ning ringlemas on ka teised ülemiste hingamisteede viirushaigused, kehtestame alates  22. oktoobrist haiglas patsientide külastuskeelu, vaid üksikutel erijuhtudel võib raviarst külastusi lubada,” ütles Regionaalhaigla ülemarst, professor Peep Talving.

Seoses COVID-nakkusfooni pideva tõusuga Tallinnas ja Harjumaal, kehtestab Regionaalhaigla alates reedest, 22. oktoobrist, haiglaravil viibivate patsientide külastuskeelu. Patsientidele mõeldud pakid tuleb jätta haigla infolauda, kust need saadetakse patsientidele edasi, palume pakile korrektselt märkida patsiendi nimi ning osakond.

Pakkide saatmine on lubatud, need tuleb jätta haigla infolauda, palume pakile märkida patsiendi nimi ja osakond. Kõik ambulatoorsetele visiitidele või uuringutele tulevad patsiendid on jätkuvalt kohustatud haiglas maski kandma ning käsi desinfitseerima. Haigla sissepääsude juures ning registratuurides on käte desinfitseerimise võimalused ja maskid. Ka EMO-s on maskide kasutamine kohustuslik.

Haigla jälgib olukorda pidevalt ning annab teada, kui patsientide külastamine on taas võimalik.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.