"Paljudel ei ole häid suhteid vanematega. Kui sa ei saa toetust oma kõige lähedasematelt, on elus edasi liikuda ja areneda väga raske."

Eneli Jefimova, noor ujumistalent
iseteenindus.itk.ee Ida-Tallinna Keskhaigla patsientidel soovitatakse vastuvõtule saabumine kinnitada iseteeninduses (0)
22. oktoober 2021

Ida-Tallinna Keskhaigla patsientidel soovitatakse vastuvõtule saabumine kinnitada iseteeninduskeskkonnas aadressil iseteenindus.itk.ee. Nii on võimalik vältida registratuuri pöördumist ja patsient saab suunduda otse arsti vastuvõtule. Vastuvõtule saab registreerida 2 tunni jooksul enne vastuvõtu algust.

Iseteeninduslahenduses on võimalik ka koostatud arvete eest kohe tasuda. Soovi korral saab patsient registreerimise kinnituse välja printida või saata oma e-posti aadressile. Samuti on võimalik näha kõiki oma tulevasi broneeringuid.

Iseteeninduslahendust on võimalik kasutada erinevates seadmetes (mobiiltelefon, arvuti ja tahvelarvuti) ning sisse saab logida Smart-ID, mobiil-ID või ID-kaardi abil.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.