“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
Politsei on kontrollinud piirangutest kinnipidamist 15 000 kohas (0)
22. oktoober 2021
Foto: Rene Suurkaev

“Alates 16. augustist on käidud kontrollimas rohkem kui 15 000 kohas. Nende hulgas on kontrollitud piirangute järgimist ligi 5000 korral ühissõidukites, ligi 9000 korral poodides, käidud rohkem kui 500 meelelahutuskohas ja ligi 140 korral kirikutes, rohkem kui 100 avalikul üritusel ja ligi 2000 korral muudes avalikes siseruumides,” ütles politsei- ja piirivalveameti kriisistaabi juhi abi Tago Trei.

Trei rääkis, et viimase kahe kuu jooksul on politsei vestelnud rohkem kui 17 000 inimesega, juhtinud nende tähelepanu piirangute vajalikkusele ning kontrollinud piirangutest kinnipidamist enam kui 15 000 kohas, vahendab BNS.

“Selle aja jooksul on politsei vestelnud rohkem kui 17 000 inimesega, juhtinud nende tähelepanu piirangute vajalikkusele. Eelkõige on need vestlused puudutanud maskikandmise eiramist,” ütles Trei.

Lisaks on politsei selle aja jooksul tuvastanud üle 50 isolatsioonikohustust rikkunud piiriületaja, üle 40 karantiini rikkunud haige ja üle 40 isolatsioonikohustust eiranud lähikontaktse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.