"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
Finaalis üliraskest seisust välja tulnud Kontaveit võidutses Moskvas (0)
24. oktoober 2021
Scanpix

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 20.) võitis Moskvas toimunud WTA 500 kategooria tenniseturniiri, kui alistas finaalis venelanna Jekaterina Aleksandrova (WTA 37.) 4:6, 6:4, 7:5.

Avasetis näitas Aleksandrova heal tasemel tennist ja hiilgas eriliselt servil, kui võitis esimeselt servilt 77-protsendilise täpsuse juures 83 protsenti mängitud punktidest (19/23). Kontaveit päästis sealjuures ka kuus murdepalli, avaseti ainus murre tuli viiendas geimis, vahendas ERR.

Aleksandrova näitas hiilgavat tennist ka teise seti alguses, kui lubas Kontaveidile tema kahel esimesel servigeimil vaid kolm punkti ning läks 4:0 juhtima. Eestlanna suutis aga üliraskest seisust välja tulla, murdis puusavalu käes vaevelnud Aleksandrova servi kolmel korral ehk võitis järjest kuus geimi ning viis mängu otsustavasse setti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.