"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Viies liiklusõnnetuses kaotas elu kaks ja sai viga kolm inimest (0)
24. oktoober 2021
Ilja Matusihis/Pilt on illustratiivne

Teedel ja tänavatel juhtus ööpäeva jooksul viis tõsisemate tagajärgedega liiklusõnnetust, milles suri kaks ja sai viga kolm inimest – nende seas kaks last.

Esimene õnnetus juhtus kella 9.49 ajal Tallinna-Tartu maantee 116 kilomeetril Adaveres, kus Volkswagen Passatit juhtinud 64-aastasel mehel hakkas rooli taga halb. Ta sõitis väiksel kiirusel vastu teepiirdeid ja peatus tee ääres. Sündmuspaigale saabunud kiirabil paraku meest enam elustada ei õnnestunud.

Kolmas õnnetus juhtus kella 19.50 ajal Viljandis Jakobsoni tänaval, kus Chrysler 300M-i roolis olnud 55-aastane naine ei märganud elektritõukerattaga vöötrajale sõitnud 12-aastast poissi ja sõitis talle otsa. Kiirabi viis lapse Viljandi haigla EMO-sse.

Neljas õnnetus juhtus kella 21.14 ajal Tabasalus Ranna tee 7 juures, kus 14-aastane poiss sõitis E-klassi Mercedesega paremale teelt välja, kihutas läbi piirdeaia ning lõpetas enda teekonna vastu maja seina. Kiirabi viis poisi Tallinna lastehaiglasse.

Ka pühapäev on juba toonud inimkannatanuga liiklusõnnetuse, kui 33 minutit pärast südaööd kaotas 32-aastane naine Põlvamaal Kanepi vallas Mügra külas langusel kontrolli Jeep Grand Cherokee maasturi üle. Auto sõitis kraavi ja rullus katusele. Õnnetuse käigus lendas autost välja tagaistmel istunud ja turvavööga kinnitamata 38-aastane mees, kes tuli kiirabil Tartu ülikooli kliinikumi toimetada.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.