"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Kristiines toimub sügisvaheaja alguse puhul sportlik orienteerumine (0)
25. oktoober 2021
Foto: Kristiine LOV

Kristiine Noortekeskus, jalgpalliklubi FC Flora ja Kristiine Linnaosa Valitsus korraldavad sügisvaheajal sportliku orienteerumise. Kõik linnaosa elanikud on oodatud 25. oktoobril sportlikule orienteerumisele, mis algab kell 12.00 Kristiine noortekeskusest (Sõpruse pst 4a) ja lõppeb Lilleküla jalgpallikompleksis (Jalgpalli tn 21).

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul ühendab orienteerumine endas nii liikumise kui ka võimaluse õppida tundma meie armast kodukohta. “Kõiki osalejaid ootab finišis väike üllatus ja lisaks loosime osalejate vahel põnevaid auhindu. Orienteerumine kulgeb mööda Kristiine aedlinna, võimaldades meenutada kohti, kuhu ehk igapäevaselt ei satu. Erinevad tegevuspunktid pakuvad väljakutseid nii kehale, kui hingele ja on jõukohased kõigile,” selgitas Riibe.

„Alustame esimest koolivaheaega sportlikult. Osaleda saab nii individuaalselt kui ka grupina. Rajale pääseb kell 12.00-13.00, seega tasub kohal olla juba veidi enne kl 12. Raja pikkus on sobiv igas vanuses osalejale ning igaüks saab ise valida endale sobiva tempo,“ julgustab Kristiine Noortekeskus kõiki osalema.

„Meie jaoks on koostöö Kristiine linnaosaga väga südamelähedane ning meil on rõõm üheskoos toredate inimestega pakkuda Kristiine elanikele ägeda päeva. Meie punktides saab panna end proovile väärikate vastastega, aga on ka veidi mälutreeningut“ räägib Katrin Lagerest, FC Flora kogukonnajuht.

Ootame Sind 25. oktoobril kell 11.45 Kristiine Noortekeskusesse, kust saab orienteerumine alguse. Võta kaasa hea tuju ja lõbus seltskond!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.