“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
Põhja-Tallinnas algavad täna Sitsi tänava rekonstrueerimistööd (0)
25. oktoober 2021
Foto: Põhja-Tallinna LOV

„See on kui Põhja-Tallinna tuiksoon, mis ühendab omavahel Pelgulinna ja Kopli ning arvestades piirkonna kiiret arengut kasvab Sitsi tänava liikluskoormus tõenäoliselt veelgi. Tee praeguse olukorraga rahul olla ei saa ja ees seisavad põhjalikud rekonstrueerimistööd,“ ütles Põhja-Tallinna linnaosa vanem Manuela Pihlap, kes märkis, et Sitsi tänav on üks tihedama liiklusega tänavatest Põhja-Tallinnas.

Esmaspäeval, 25. oktoobril algavad Sitsi tänaval Sõle ja Kopli tänavate vahelisel lõigul rekonstrueerimistööd, mis lõppevad järgmise aasta juulis.

„Tööde käigus vahetatakse Sõle ja Kopli tänavate vahelisel lõigul välja äärekivid ning taastatakse haljasala. Sõidu- ja kõnniteele tuleb uus asfalt ja taastatakse teekattemärgistus. Sitsi tänava ning Sõle ja Kopli tänavate ristmikel ehitatakse välja ka vee- ja kanalisatsioonitorustik,“ selgitas linnaosa vanem.

Pihlap lisas, et tänava remont muudab piirkonna elanikele liiklemise märgatavalt mugavamaks, seda nii jalgsi kui ka ratastel liikujaile. „Seepärast palun mõistvat suhtumist ajutiste ebamugavuste pärast, mida remont paratamatult kaasa toob,“ ütles linnaosavanem.

Sitsi tänava rekonstrueerimistööde tellija on Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalamet.  Projektdokumentatsiooni koostas T-Model OÜ ja ehitustöid teostab InfraRoad OÜ. Ehitustööde lepinguline maksumus on enam kui 1,13 miljonit eurot, millest ligikaudu 287 000 euro ulatuses on kaasfinantseerijaks AS Tallinna Vesi. Ehitustööde lepinguline tähtaeg on juuli 2022.

Tänav jääb remondi ajal bussi- ja tavaliiklusele suletuks, kuid Sitsi tänava piirkonna elanikele on juurdepääs kinnistutele tagatud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.