"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
1,1 miljonit annetusi Heategevuskampaania "Aitan lapsi" tähistas kümnendat sünnipäeva (0)
26. oktoober 2021
Elina Netšajeva. Foto: Albert Truuväärt

Esmaspäeval tähistatato Tallink City Hotellis Eesti ühe märkimisväärsema lastele suunatud heategevusliku innovatsiooni kümnendat sünnipäeva – koos Lotte (Gerli Padar), Ain Mäeotsa (Lotte etenduste lavastaja), Janno Põldma ja Heiki Ernitsaga meenutame, kuidas Lotte isa leiutas taaraautomaatidele heategevusliku lisanupu, mis on aidanud kinkida sadadele tuhandetele Eesti lastele positiivseid elamusi. 

Vaata galeriid (37)

Kümme aastat tagasi esitleti Kadriorus, presidendilossi roosiaias taaraautomaadi lisanuppu. Seda vajutades annab taara tagastaja märku soovist annetada saadav tulu heategevuskampaaniale „Aitan lapsi”, millega kogutakse raha, et pakkuda lastele kultuurielamusi. Alates fondi loomisest on inimesed teinud annetusi üle 1,1 miljoni euro väärtuses ning teatri, muusika, kirjanduse, spordi ja kunsti elamusi on saanud nautida üle 170 000 lapse.

Sel sügisel, 19.-20.novembril toimub ka uus Lotte kogupereseiklus Saku Suurhallis, kuhu läbi heategevuskampaaniate jõuavad samuti tuhanded lapsed.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.