“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
covid-19 Läti tervishoiuministeerium soovib 2. novembril välja kuulutada mobilisatsiooni (0)
26. oktoober 2021
COVID-19 tõendite kontrollimine Riia kaubanduskeskuses. Foto: Scanpix

Läti tervishoiuministeerium kavatseb veel reedel, 29. oktoobril esitada valitsusele palve kuulutada välja mobilisatsioon, ütles erakorralise meditsiini teenistuse katastroofimeditsiini keskuse juht Dita Heiberga teisipäeval valitsuse istungil.

Mobilisatsioon tähendab, et hakatakse sihikindlalt kavandama ja ette valmistama riiki ähvardava ohu või selle tagajärgede kõrvaldamise sõjalisi ja tsiviilkaitse meetmeid, kasutades teatavaid inim-, ainelisi ja raharessursse.

Tervishoiuministeeriumi prognoosi kohaselt kuulutatakse mobilisatsioon välja 2. novembril.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.