"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
video Algasid võimukõneluste sisulised arutelud (0)
27. oktoober 2021

Tallinnas jätkusid täna loodava linnavõimu koalitsiooni arutelud. Laua taga istuvad keskerakond ja sotsiaaldemokraadid. Läbirääkimiste konkreetsetest tulemustest saame teada siis, kui kokkulepped sõlmitud.

Täna algasid võimukõnelustel Tallinnas sisulised arutelud. Pooled on kokku leppinud, et enne kõneluste lõppu teemasid ei kommenteerita. Mida aga eelolevatelt kõnelustelt oodatakse? Sotsiaaldemokraat Raimond Kaljulaid ootab eelkõige sisulisi arutelusid.

“Selle ootuse täitumises me oleme päris kindlad,” kinnitas sotsiaaldemokraatide delegatsiooni juht Raimond Kaljulaid. Kõneluste pikkuse kohta oli Kaljulaid kindel, et need kujunevad pikaks: “Väga pikaks, väga pikaks. Nii pikaks kui vaja. Tallinn on tallinlastele väga armas linn ja me tahame saavutada head tulemust kõigi tallinlaste jaoks. Rääkima peab nii kaua kuni oleme selleni jõudnud.”

Kahe erakonna ühisosa on Tallinna arendamisel üsna suur, leiab Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart.

“Me oleme üle vaadanud neid programme ja seal tõepoolest on väga palju ühist,” veenab Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart, “on muidugi küsimus prioriteetides. Kõiki prioriteete korraga realiseerida loomulikult ei ole võimalik ja ma arvan tõenäoliselt suurem arutelu hakkab käima selle üle, et mida saab operatiivsemalt ellu viia ja millega tuleb natuke oodata. Selliseid põhimõttelisi eriarvamusi võibolla väga palju ei ole.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.