“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
Haiglates kokku 525 koroonapositiivset Ööpäevaga leidis kinnitust 2025 uut nakatumist ja suri kuus inimest (0)
27. oktoober 2021
Kolmapäeva hommikuse seisuga on haiglas 525 koroonaviirusega nakatunud patsienti. Foto: Scanpix

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 10 155 testitulemust, millest 2025 osutus positiivseks, lisaks suri kuus inimest.

Positiivse testi saanutest oli 1234 vaktsineerimata ja 791 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga. Suri kuus koroonaviirusega nakatunud inimest, kellest kaks olid vaktsineerimata ja neli vaktsineeritud. Surid 47-aastane mees, 55-aastane naine, 67-aastane naine, 68-aastane mees, 86-aastane mees ja 90-aastane mees. Kõigil lahkunutel olid kaasuvad haigused, vahendab BNS.

Kolmapäeva hommikuse seisuga on haiglas 525 koroonaviirusega nakatunud patsienti. Neist 378 vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 265 ehk 70 protsenti on vaktsineerimata ja 113 ehk 30 protsenti on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga. Ööpäeva jooksul avati haiglates 59 uut haigusjuhtu. 

Ööpäeva jooksul manustati 7805 vaktsiinidoosi, neist uusi vaktsineerimisi alustati 2464. Kolmapäeva seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 25397 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 56,7 protsenti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.