"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
video Tallinna koolide 4-8.klassid jäävad uuest nädalast distantsõppele (0)
27. oktoober 2021

“See on tegelikult väga hea, et saab jälle koju jääda, sest koolis on natukene igav,” arvas 8.klassis käiv Robin. “See on natukene halb, sest koolis saab paremini õppida, kuid samas on hea ka, sest koolipäevad on väga pikad ja koju jõudes peab taas õppima hakkama,” arvas 8.klassi poiss Aleksander. “See on väga tore, sest ilmad ongi külmaks läinud ja nüüd saab sooja kodusse jääda, kiiremini pääseb ka playstation`i taha,” ütles 4.klassi poiss Sebastian.

Täna ütles Tallinna linnapea välja, et koos koolidega on otsustatud neljandast kuni kaheksanda klassi õpilased nädalaks distantsõppele jätta. See on loogiline jätk praegusele pandeemia olukorrale, eriti selles valguses, et Tallinna koolides on hetke lausa 50 koroonakollet.

“Otsus tuligi just selle peale, et olukord läheb ainult hullemaks, nakatuvad lapsed vanuses 10 kuni 14 ja seetõttu on vajalik see vanusegrupp koduõppele jätta. Tegelikult oli meie kool distantsõppeks juba varem valmis, sest kui siin oled pidanud erinevaid haiguslaineid jälgima, siis sa juba näed seda mustrit ja mina hakkasin oma õpetajatele koduõppe korraldamisest rääkima juba mitu nädalat varem, et nad selleks valmis oleksid,” lausus Tallinna Kunstigümnaasiumi direktor Mari-Liis Sults.

“Peale koolivaheaega on vaja koolidele anda aega, et nad saaksid hinnata koolivaheaja mõju üldisele olukorrale. Juba praegu on olukord nii halb, et me küll esialgu räägime nädalast, kuid see võib palju pikemaks ajaks kujuneda,” rääkis Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.