"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
MERILIN: kui oht on juba lähedal, on targem end kaitsta (1)
29. oktoober 2021
Merilin.

“Minu lapsed on vaktsineeritud. Kuigi üks on veel koolilaps, aga teisel on juba oma pere, oli minu soov oli ikkagi neid kaitsta. Mina olen loomulikult samuti vaktsineeritud. Ja ma ikka usun, et see aitab,” ütles Merilin. Pealinn uuris linlastest, mida nad arvavad karmistunud viirusetõrjereeglitest ning üha tugevnevast survest vaktsineerimisele.

Maskikandmise reeglite karmistamine talle enda sõnul suuri lisaebamugavusi ei põhjusta.

“Mina alati kannan maski ja kavatsen seda ka edaspidi teha. Kui oht on juba reaalselt lähedal, on targem end kaitsta,” lisas Merilin.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Minu Arvamus
6. nov. 2021 12:18
Kui inimene ei pea lugu kaitsevahendist, veest ja seebist, ega siis kaitse ka süstimine. Mis kasu on maskist nina all või lõua otsas ja poest koju tulles mitte pesta käsi seebiga ja loputada silmad ja nina. Sama palju on kasu süstimisest selleks, et kaitsevahendeid mitte kanda ja oma põrsaelu mudamere ääres edasi elada, lehvitades koroonapassi. Kui kõik inimesed peaksid kinni reeglitest, oleks viirus ka juba seljatatud. Tean sellist ütlust, et kui ei oska, õpetame, kui ei taha, sunnime. Keerulistel aegadel just nii peabki. Aga Vaccineerimine ei ole ainuke viirusest jagu saamise vahend, eelkõige on selleks inimese enesedistsipliin. Vaccineerima peavad end need, kellel pole võimalik vältida kokkupuutumist paljude inimestega ja pendeldavad riigist välja ja sisse. Samuti, kellel on puudulik immuunsus ja ohtlik krooniline haigus. Neil, kes käivad paar korda nädalas poes, on küllalt sellest, et söövad vitamiinirikast toitu, kannavad õigesti maski ja peavad lugu hügieenist, kasutades tihedamini vett ja seepi.