"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
TÕNIS: välismaale õppima minekuks tuli vaktsineerimine ära teha (0)
29. oktoober 2021
Tõnis.

“Sellega on selline lugu, et mina eriti ei usalda seda vaktsiini, aga kuna ma pidin välismaale õppima minema, siis ega mul muud üle ei jäänudki,” nentis Tõnis. Pealinn uuris linlastest, mida nad arvavad karmistunud viirusetõrjereeglitest ning üha tugevnevast survest vaktsineerimisele.

Kaitsemaski kandmise vastu pole Tõnisel enda sõnul suurt midagi, ent oluliselt häirivam asjaolu viirusetõrje juues on ühiskonna sisuline lukku panemine.

“Maski kannan ilusti. Eriti kohtades, kus on palju rahvast. Jälle tuleb see teemaks, et suvel me siis oleme kõik nö vabad ja sügisel-talvel asi läheb aina hullemaks. Minu arust see pole normaalne. Soovin kõigile tervist!,” ütles Tõnis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.