"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
OLGA KOSMINA: Koroonatõend baaris ja tervisekeskuses on vajalik (0)
01. november 2021
Olga Kosmina-Lõsjuk. Foto: Scanpix

Pooldan rohkem konkreetseid nõudmisi ja reegleid, kui leebeid soovitusi. Olen näiteks täiesti päri, kui restoranides, baarides või tervisekeskustes koroonatõendit nõutakse. Mul on see olemas ja mingeid probleeme uute piirangutega pole mul ette tulnud,” ütles võistlustantsija ja treener Olga Kosmina-Lõsjuk. Arstide liit tegi hiljuti pöördumise, mis nõuab karistusi neile, kes keelduvad esitamast COVID-i tõendeid, kandma maski ja ei jää haigega kokku puutudes eneseisolatsiooni. Pealinn küsis, kas karistused võiks panna inimesi vaktsineerima ja koroonareeglitega arvestama.

“Mida massilisemalt vaktsineerida, seda tõenäolisem on minu arvates epideemiast võitu saada. Ma muidugi saan aru, et mitmesugused riskid on olemas näiteks vanusest või üldisest seisundist sõltuvalt. Võib-olla on aga olukordi, kus riskida on parem, kui liigselt ettevaatlik olla. Kui me nüüd ei riski, siis on vähem võimalusi viirusepuhangust jagu saada!”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.